Bagsværd Lakrids

Bagsvær Lakrids er håndlavet lakridskaramel med havsalt og salmiak. 

Lakridsen kommer i en plade i en autentisk lille konvolut. Lakridsen skæres ud med en robust kniv og serveres for gæster og folk du har kært - men ha' altid en backup plade, for Bagsværd Lakrids er stærkt vanedannende. 

Bagsværd Lakrids er lakrids med intens smag og fantastisk høj råvare kvalitet. Produktet er håndlavet i Bagsværd og altid friskpakket og klar til nydelse. 

Rejsen startede tilbage i 2014, med to gæve skolekammerater, som brugte deres viden som kemiingeniører til at udvikle den perfekte lakridskaramel, med rette konsistens og smag - som sætter alle sanserne i gang!
Siden da har de skaleret op til flere gange, og nu leverer de lakrids til hele Danmark. Siden den gang er varianterne også blevet flere og består nu af Classic, Salmiak, Sød, Chili, Ingefær og Mynte.

Bagsværd Lakrids har deltaget i The Liquorice Taste Award i 2018, 2019 og i 2020 med deres Classic produkt - det første produkt. Alle tre gange vandt de medaljer (som de eneste på podiet). Sølv i 2018, Bronze i 2019 og i 2020…GULD.
- Her hos Glow Studio forstår vi godt den prisvinding! For det her er lakrids i verdensklasse, og dine smagsløg vil for evigt takke dig for at købe Bagsværd Lakrids.

Min. nettovægt er 160g. 
Indhold: Sukker, glukose-sirup, sødet kondenseret mælk, vegetabilsk fedt (palmekerne), pulveriseret rålakrids salmiak havsalt, farve (vegetabilsk kul/kull/kol), emulgator(mono- og diglycerider), overfladebehandlet(shellak). frisk ingefær (kun i produktet Ingefær), frisk habanero chili (kun i produktet Chili)
Indeholder lakrids – personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.