Cana Care - RELAX, Magnesiumserum
Cana Care - RELAX, Magnesiumserum

Designet af: Cana Care

DKK 199,00

Produktbeskrivelse

Cana Care - RELAX, Magnesiumserum er den bedste magnesiumserum vi nogensinde har prøvet. Den er på spray og er genial til summende og urolige ben, som ikke kan holde sig i ro om aftenen. Den er også ideel til muskelkramper ved motion som fx. løb.

MAGNESIUMSERUM
Til anvendelse på huden, hvor det er videnskabeligt bevist at magnesium optages op til 5x bedre, end når det indtages oralt. Magnesium er et livsvigtigt mineral, som findes naturligt i kroppen, hos alle mennesker. Mineralet er et af kroppens mest betydningsfulde næringsstoffer. Det skyldes, at mange af kroppens funktioner har brug for magnesium for at fungere optimalt. Magnesium aktiverer samt regulerer enzymer, som udfører livsvigtige opgaver i kroppen. Derfor kan der være konsekvenser for kroppen ved manglende magnesium. Magnesium er blandt andet vigtigt for energiomsætningen og er med til at sørge for, at musklerne kan slappe af. Derfor kan magnesiummangel resultere i muskelkramper, træthed og uro i benene mm. Magnesiumsulfat ophobes ikke i kroppen hos mennesker med normal nyrefunktion - derfor kan du ikke overgøre brugen af magnesiumspray. 

Magnesiumserum er godt til dig der oplever at blive overbelastet og måske have tendens til inflamationer som seneskedehindebetændelse, skinnebensbetændelse og lignende inflammationer som er forårsaget af overanstrengelse. Det er den fordi at magnesiumsaltet beroliger musklen fra anspændthed og overanstrengelse, samt smørrer ledene. 

BRUGSVEJLEDNING
Magnesiumserum sprayes direkte på huden, hvor du føler behov for det. Smør gerne sprayen godt ind i huden i bløde strøg, nedefra og op. Kan med fordel anvendes inden sengetid, for at afslappe musklerne og give kroppen ro til at falde i søvn og restituere.
Brug den efter behov på det eller de områder som du finder generet på din krop. 

OBS: Brugen af magnesiumsprays frarådes, hvis du har nedsat nyrefunktion. 
Cana Care - Relax, Magnesiumserum kan på grund af det høje saltindhold godt svie på huden, særligt hvis det kommes på umiddelbart efter barbering eller i rigelige mængder. Oplever du svie ved brug, eller bruges magnesiumserum til børn, kan du med fordel fugte huden med en mild lotion eller med almindeligt vand, inden brug. 
Ønsker du generelt set at bruge den på et barn, fx. mod uro eller vokseværk, eller oplever du at have sensitiv hud, så anbefaler vi Cana Care - Relax MILD Magnesiumserum. Den har samme gode effekt, men med fokus på ikke at komme til at irritere huden. 

Har du svært ved at sove eller er du ofte øm eller inflameret, kan du kombinere brugen af magnesiumserum, med en Beauty Angel behandling, for at skabe ro i kroppen og behandle inflammationen. 

Indeholder 150ml

Cana Care er udviklet af Jordmoder og Instagram-kendis Cana Buttenschøn, som med sin baggrund i sundhedsfaget har udviklet produkter til lindring af smerte og uro. Udover at kunne hjælpe gravide, til en mere smertefri graviditet er produkterne også geniale til den almindelige danske borger, og kan hjælpe på både store og små skavanker og problematikker.