Cana Care - RELAX mild, Magnesiumserum
Cana Care - RELAX mild, Magnesiumserum

Designet af: Cana Care

DKK 199,00

Produktbeskrivelse

Cana Care - RELAX mild, Magnesiumserum er den mildere udgave af bestselleren. RELAX mild er særligt anvendelig til børn fx. i situationer med vokseværk. RELAX mild er også ideel til dig med sensitiv hud, og som synes at den originale RELAX kan svie og krible en smule. 

RELAX er den bedste magnesiumserum vi nogensinde har prøvet. Så derfor skulle RELAX mild selvfølgelig også ind i vores sortiment, så alle kan få glæde af den skønne magnesiumserum. Den er på spray og er genial til summende og urolige ben, som ikke kan holde sig i ro om aftenen. Vokseværk hos børn, og så er den også ideel til muskelkramper ved motion som fx. løb.

MAGNESIUMSERUM
Til anvendelse på huden, hvor det er videnskabeligt bevist at magnesium optages op til 5x bedre, end når det indtages oralt. Magnesium er et livsvigtigt mineral, som findes naturligt i kroppen hos alle mennesker. Mineralet er et af kroppens mest betydningsfulde næringsstoffer. Det skyldes, at mange af kroppens funktioner har brug for magnesium for at fungere optimalt. Magnesium aktiverer samt regulerer enzymer, som udfører livs vigtige opgaver i kroppen. Derfor kan der være konsekvenser for kroppen ved manglende magnesium. Magnesium er blandt andet vigtigt for energiomsætningen og er med til at sørge for, at musklerne kan slappe  af. Derfor kan magnesiummangel  resultere i muskelkramper, træthed og uro i benene mm. Magnesium ophobes ikke i kroppen hos mennesker med normal nyrefunktion. 

BRUGSVEJLEDNING
Magnesiumserum sprayes direkte på huden, hvor du føler behov for det. Smør gerne sprayen godt ind i huden i bløde strøg, nedefra og op. Kan med fordel anvendes inden sengetid, for at afslappe musklerne og give kroppen ro til at falde i søvn og restituere.

OBS: Brugen af magnesiumserum frarådes, hvis du har nedsat nyrefunktion. 

Har du svært ved at sove eller er du ofte øm eller inflameret, kan du kombinere brugen af magnesiumserum, med en Beauty Angel behandling, for at skabe ro i kroppen og behandle inflammationen. 

Indeholder 150ml

Cana Care er udviklet af Jordmoder og Instagram-kendis Cana Buttenschøn, som med sin baggrund i sundhedsfaget har udviklet produkter til lindring af smerte og uro. Udover at kunne hjælpe gravide, til en mere smertefri graviditet er produkterne også geniale til den almindelige danske borger, og kan hjælpe på både store og små skavanker og problematikker.  

Relaterede produkter