Cana Care - REPAIR Balm
Cana Care - REPAIR Balm

Designet af: Cana Care

DKK 139,00

Produktbeskrivelse

Cana Care - Repair Balm

En balm der læger alle sår. Ihvertfald dem på huden. Cana Care - Repair Balm er lavet til den sarte og udsatte hud, og huden som plages. Hvad end det er tørre læber, sprukne hænder, ømme brystvorter efter amning eller eksem, kan du bruge REPAIR.

Balmen kan bruges på både børn og voksne, og er helt genial på udslet, røde numser, insektbid, rifter og meget mere. Alt i alt er det en musthave til hele familien.
REPAIR øger hudens smidighed, og blødgør denne. Hjælper på helingsprocessen og beskytter dig og din hud. 

Sheasmør, som er kendt for at holde på fugten i huden over længere tid, er kombineret med et udvalg af økologiske olier, i Cana Care - REPAIR Balm, som sammen smører huden og skaber en barriere på overfladen og indkapsler fugten. Den lækre hybenkerneolie som er en del af balmen, er rig på Omega-3 og Omega-6- fedtsyrer, som styrker huden. På den måde mindskes udtørring og tendens til tør eksem og udslæt, og huden bliver samtidigt stærkere i at hele sig selv.

Balmen har et højt indhold af e-vitamin, som er særligt vigtigt for vores hud. E-vitaminet hjælper cellerne til at modstå oxidativt stress / frie radikaler, som ellers lagres på og i vores hud, fra den forurening vi omgives af. Selv samme forudrening som kan linkes til den stressede, røde og sensitive hud. 

Cana Care - REPAIR Balm indeholder havreolie som er anerkendt for antiinflamatoriske egenskaber. Denne olie hjælper til at booste hudens egen barriere gennem øgelse af ceramid i huden. Det er ceramid som binder huden sammen, og det er også denne som ofte fokuseres på når man taler anti-age. Derfor er denne balm yderst helende, både huden, men ikke mindst også i huden. 

Ligesom Cana Care - RELIEF og Cana Care - TREAT, indeholder Cana Care - REPAIR Balm vejbred. Denne økologiske ingrediens er bevist at indeholde en høj mængde af antioxidanter, men er også en anti-irretant som virker beroligende og heelende på huden. 

 

Cana Care - REPAIR Balm kan bruges på både børn og voksne, gravide og ammende. Den påføres direkte på huden og vil virke heelende og lindrende. Det er ikke nødvendigt at vaske balmen af, heller ikke i forbindelse med amning. Balmen kan bruges hver dag, eller efter behov. 

Indeholder 30g.

 

Cana Care er udviklet af Jordmoder og Instagram-kendis Cana Buttenschøn, som med sin baggrund i sundhedsfaget har udviklet produkter til lindring af smerte og uro. Udover at kunne hjælpe gravide, til en mere smertefri graviditet er produkterne også geniale til den almindelige danske borger, og kan hjælpe på både store og små skavanker og problematikker.  

Relaterede produkter