Coohé - Gaveæske Coohé - Gua Sha, 100% Jasper
Coohé - Gaveæske
Coohé - Gua Sha, 100% Jasper

Designet af: Coohé

DKK 299,00

Produktbeskrivelse

Coohé- Gaveæske er en skøn gave at give til en du holder af. Æsken indeholder 2 ansigtsmasker og en Gua Sha sten til ansigtet.
Værdi: 347,-

Coohé - Chamomile Calming Black Mask er som navnet antyder, en beroligende ansigtsmaske som har til formål at mindske hudirritation og afbalancere overskydende fedt i huden - for en hud i ro og med et glødfuldt udtryk. Derudover er den yderst fugtgivende og rensende, og med sine milde, men effektive ingredienser, er den også ideel til følsom og sensitiv hud. Samt den tørre og trængende hud. Grundet indholdet af kamilleblomst ekstrakt, har den de berigende fordele for en træt eller inflameret hud, og du opnår skånsomme, men synlige resultater.

Coohé - Rose Brightening Black Mask er en lysnende sheetmaske som er yderst nærende for huden og dermed giver en skøn glød. Den virker blødgørende på huden, og mindsker irritation og tørhed af huden. Rosenvandet virker opstrammende på huden og er med til at skabe balance i hudens pH niveau, samt i olieniveauet. Roseblomstekstraktet er den primære ingrediens, og den opnås ved at dampdestillerere Rosa Damascena blomster, som kommer fra certificerede økologiske blomstermarker i Bulgarien.

Coohé - Gua Sha 100% Jasper er en smuk hvid Gua Sha, slebet i vinkler og flader, som giver den ultimative udformning, til ansigtsmassage. Gua Sha teknikken er en meget gammel traditinel kinesisk behandling, indenfor medicinen. Det er en alternativ behandlingsform, med formålet at flytte energi rundt i kroppen. 

I dag er brugen af Gua Sha udbredt i mange dele af verden, og specielt i den vestlige verden, har udtryk som ansigtsyoga vundet indpas. Her er Gua Sha et perfekt redskab. Du bruger nemlig stenen til at igangsætte blodcirkulationen og lymfedrænage. Derudover bruges Gua Sha mod muskelspændinger og blokeringer. 

Ved regelmæssig brug kan Gua Sha Massage mindske rynker og fine linjer, og har samtidigt en super positiv effekt på gløden i huden. 

Denne Gua Sha sten er udelukkende lavet af stentypen Jasper, som eftersigende skal hjælpe i beslutningstagen, ved at blokere distraktioner. Den bringer harmoni, fred og held med sig.

- Brug kun Gua Sha på en ren hud, og altid sammen med et produkt. Det kan være en serum eller ansigtsolie.
- Læg stenen ned langs huden med en lille vinkel, og brug så lette tryk til massere ansigtet med lette opadgående bevægelser.