Coohé - Gua Sha 100% Rose Quartz Coohé - Gua Sha 100% Rose Quartz
Coohé - Gua Sha 100% Rose Quartz
Coohé - Gua Sha 100% Rose Quartz

Designet af: Coohé

DKK 249,00

Produktbeskrivelse

Coohé - Gua Sha 100% Rose Quartz er en smuk rosa Gua Sha, slebet i vinkler og flader, som giver den ultimative udformning, til ansigtsmassage. Gua Sha teknikken er en meget gammel traditinel kinesisk behandling, indenfor medicinen. Det er en alternativ behandlingsform, med formålet at flytte energi rundt i kroppen. 

I dag er brugen af Gua Sha udbredt i mange dele af verden, og specielt i den vestlige verden, har udtryk som ansigtsyoga vundet indpas. Her er Gua Sha et perfekt redskab. Du bruger nemlig stenen til at igangsætte blodcirkulationen og lymfedrænage. Derudover bruges Gua Sha mod muskelspændinger og blokeringer. 

Ved regelmæssig brug kan Gua Sha Massage mindske rynker og fine linjer, og har samtidigt en super positiv effekt på gløden i huden. 

Denne Gua Sha sten er udelukkende lavet af stentypen Rose Quartz, som efter sigende skal hjælpe i kommunikative styrker, både til sig selv og til dem omkring sig. Desuden skal den have heelende energier særligt for hjertet og graviditet. 

 

Brug kun Gua Sha på en ren hud, og altid sammen med et produkt. Det kan være en serum eller ansigtsolie. 
Læg stenen ned langs huden med en lille vinkel, og brug så lette tryk til massere ansigtet med lette opadgående bevægelser.