Coohé - Bio Cellulose Luxury Skin Renewal Peel Mask
Coohé - Bio Cellulose Luxury Skin Renewal Peel Mask

Designet af: Coohé

DKK 99,00

Produktbeskrivelse

Denne Bio Cellulose Luxury Skin Renewal Peel Mask fra Coohé er det nyeste skud på stammen af sheetmasker fra det danske mærke Coohé. Drømmene for en fusion mellem det danske og det asiatiske hudpleje finder du i denne ansigtsmaske, som er en kæmpe forkælelse for huden. Masken indeholder ren destilleret og økologisk rosenvand, som med sit høje indhold af antioxidanter og vitaminer, hjælper huden med at forbedre sin elasticitet. Derfor er denne maske særligt god til mindskning af porer, og fine linjer, alt imens den efterlader huden lækker og fuld af glød. Selve masken er fremstillet af naturlige fibre som er opnået ved fermentering, hvorfor masken er helt naturlig. Cellulosen hjælper rosenvandet til at trække dybt ind i huden.  

Anvendelse:

- Fjern første beskyttelseslaget fra begge sider af masken og påfør den i ansigtet.
- Lad masken sidde og virke i minimum 90 minutter (sæt en god film på, få ordnet lidt arbejde eller snup en lille lur, imens). - Når hele væsken er absorberet af huden, vil masken føles tør. Dette bevirker til, at de døde hudceller vil fæstne sig til masken og derfor fungerer den som peelmaske når den fjernes.
- Træk forsigtigt masken af ansigtet, og mærk hvordan de døde hudceller forlader huden, og den rene hud indenunder vil føles super blød. 
- Masser eventuelle retsterende produkt, ind i huden. 
- Afslut med skintonic eller toner, og fugtighedscreme.