Evolve - Gentle Cleansing Melt Evolve - Gentle Cleansing Melt, konsistens
Evolve - Gentle Cleansing Melt
Evolve - Gentle Cleansing Melt, konsistens

Designet af: Evolve

DKK 229,00

Produktbeskrivelse

Evolve - Gentle Cleansing Melt er et lækkert renseprodukt, til fjernelse af makeup og snavs.

Denne skønne vandfri ansigtsrens indeholder nærende kokos og økologisk baobab . Kombineret med lunkent vand, vil sukkerekstrakterne udvikles produktet til en rensende og let rensemælk som let fjerner makeup og rester af dagen. Den efterlader huden beroliget og gennem hydreret.

Med duft af økologisk rose og vanilie, skaber den en fantastisk velværefølelse og friskhed. 

Evolve - Gentle Cleansing Melt er et 100% naturligt produkt og indeholder 50% økologiske virkemidler. 

Avendelse:

- Påføres på tør hud i cirkulære bevægelser.
- Tilføj lunkent vand, og produktet omdannes til en lækker og blød rensemælk. 

Krukken er lavet i glas og plast, som kan genanvendes, enten til eget forbrug eller affaldssorteres.

Indeholder 120ml.

 

Evolve er skabt med filosofien om at passe bedre på os selv og naturen - at skabe en symbiose hvor vi udelukkende lever med naturlige materialer, og ikke udleder kemi på kloden. Evolve - Organic Beauty er et hudplejebrand som indeholder en bred serie af produkter, til beskyttelse, udrensning og fugtgivende. Alt sammen naturligt. Produkterne er udviklet og produceret for hånd i Hertfordshire, England med fokus på altid at have en ren, effektiv og kort process, for altid at bevare antioxidanter, i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter, og dermed få mest muligt ud af produkterne og disses egenskaber. - Naturligt og Økologisk - Håndlavet - Green Science - Bæredygtig og Genanvendelig Emballage - 100% Vegansk - Passion & Ærlighed Evolve er hudkærlighed på bæredygtige krukker - Vi er vilde med det her i Glow Studio!

 

Caprylic /Capric Triglyceride*, Glycerin*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil*, Sucrose Laurate, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract*, Rosa Damascena Flower Oil*, Tocopherol. *ingredients from organic farming