Evolve - Hyaluronic Serum 200
Evolve - Hyaluronic Serum 200

Designet af: Evolve

DKK 299,00

Produktbeskrivelse

Evolve - Hyaluronic Serum 200 er en helt ren serum, ideel til normal og tør hud, men kan anvendes af alle.

Den indeholder 200mg hyaluronsyre i hver flaske, som med sin lave molekylevægt kan trænge dybt ned i huden og arbejde med fugttilførelse og mindskning af rynker og linjer. Serummet har en forbedrende effekt på hudtonen, og igangsætter kollagenproduktionen i bindevævet. Sammensætningen af den øgede fugttilførsel, samt kollagenproduktionens forbedring, resulterer i en mere ensartet hud, men færre linjer og rynker. 
Deslige har det en god effekt på den tørre hud og hjælper med at komme i balance.

Indholdet af den økologiske granatæbleekstrakt hjælper til at blødgøre huden, og giver den nærring til at balanceres og se sund ud. Samtidigt efterlader den huden med en forøget glød.
Produktet dufter mildt af rosenvand.

Evolve - Hyaluronic Serum 200 er 99,3% naturlig og indeholder 35,5% økologiske virkestoffer. 

Anvendelse:
- Påføres på afrenset hud, i ansigtet og på halsen.
- Afslut med ansigtscreme.

Flasken er lavet i glas og plast, som kan genanvendes, enten til eget forbrug eller affaldssorteres.

Indeholder 30ml. 

Evolve er skabt med filosofien om at passe bedre på os selv og naturen - at skabe en symbiose hvor vi udelukkende lever med naturlige materialer, og ikke udleder kemi på kloden. Evolve - Organic Beauty er et hudplejebrand som indeholder en bred serie af produkter, til beskyttelse, udrensning og fugtgivende. Alt sammen naturligt. Produkterne er udviklet og produceret for hånd i Hertfordshire, England med fokus på altid at have en ren, effektiv og kort process, for altid at bevare antioxidanter, i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter, og dermed få mest muligt ud af produkterne og disses egenskaber. - Naturligt og Økologisk - Håndlavet - Green Science - Bæredygtig og Genanvendelig Emballage - 100% Vegansk - Passion & Ærlighed Evolve er hudkærlighed på bæredygtige krukker - Vi er vilde med det her i Glow Studio!

Aqua (Water), Rosa Damascena (Rose) Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract*, Glycerin, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Dehydroacetate. *ingredients from organic farming 

Relaterede produkter