Evolve - True Balance SOS Mask Evolve - True Balance SOS Mask
Evolve - True Balance SOS Mask
Evolve - True Balance SOS Mask

Designet af: Evolve

DKK 199,00

Produktbeskrivelse

Evolve - True Balance SOS Mask er en yderst velovervejet formula, til dig med til tendens til urenheder og udbrud i huden. Den har til formål at rense tilstoppede porer og eksfoliere huden, for på den måde at skabe balance i huden og undgå flere situationer med bumser og andre urenheder. Det gør den ved hjælp af den naturlige Quora Noni. Denne ingrediens afvæbner de utilsigtede bakterier på huden, og forhindrer dem i at formere sig. Den virker anti-inflamatorisk og det er klinisk bevist at ingrediensen kan reducere størrelsen af porerne med op til 48%, samt forekomsten af åbne komedoner (de mørke små prikker man ofte ser i t-zonen) med op til 15%.
Derudover indeholder denne grønne lermaske ekstrakt fra hvid-pil som er en naturlig salicylsyre. Denne ekselerer cellefornyelsen, med formålet at forhindre tilstoppede porer og yderlige urenheder. 

Evolve - True Balance SOS Mask kan nemt kombineres med de andre masker i serien, og gør den derfor ideel for flere hudtyper, som fx. en kombineret hud. 

 

Evolve - True Balance SOS Mask er 100% naturlig og har et indhold af 47% økologiske råvarer. 

Anvendelse:
- Påfør et tykt lag, på afrenset ansigt.
- Lad sidde i 5-10min.
- Rens masken af med lunket vand.

 

Krukken er lavet i glas og plast, som kan genanvendes, enten til eget forbrug eller affaldssorteres.

Indeholder 60ml.

 

Evolve er skabt med filosofien om at passe bedre på os selv og naturen - at skabe en symbiose hvor vi udelukkende lever med naturlige materialer, og ikke udleder kemi på kloden. Evolve - Organic Beauty er et hudplejebrand som indeholder en bred serie af produkter, til beskyttelse, udrensning og fugtgivende. Alt sammen naturligt. Produkterne er udviklet og produceret for hånd i Hertfordshire, England med fokus på altid at have en ren, effektiv og kort process, for altid at bevare antioxidanter, i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter, og dermed få mest muligt ud af produkterne og disses egenskaber. - Naturligt og Økologisk - Håndlavet - Green Science - Bæredygtig og Genanvendelig Emballage - 100% Vegansk - Passion & Ærlighed Evolve er hudkærlighed på bæredygtige krukker - Vi er vilde med det her i Glow Studio! 

Relaterede produkter