Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpung, hvid M. Blomster Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpunge Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpung, Rosa M. Blomster Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpung, Hvid M. Blomster
Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpung, hvid M. Blomster
Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpunge
Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpung, Rosa M. Blomster
Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpung, Hvid M. Blomster

Designet af: Glow Studio x Mini Vilú

DKK 300,00

Produktbeskrivelse

Glow Studio x Mini Vilú - Toiletpung, Hvid M. Blomster har den perfekte størrelse for en toilettaske, som du enten har på badeværelset eller tager med på ferie. Den kan indeholde alle dine favoritprodukter, og er foret med et vandafvisende for, i den fineste rosa farve, så du ikke skal bekymre dig om, hvis noget lækker. 

Toiletpungen er lavet i det fineste hvide stof, med blomstermotiv i støvede toner af rosa og grøn. Den lukkes med en god kvalitetslynlås i rosa glimmer, og er syet i et quiltet design af striber. 
Toiletpungen er håndsyet i Danmark, og er et samarbejde mellem Glow Studio og Mini Vilú, som indeholder net, makeuppunge og toilettasker i forskellige størrelser og designs. Derudover er der også en varmepude med hvedekerner i serien. 

Mini Vilú er en lille virksomhed, startet af søstrene Pernille og Mathilde, som syer de fineste sager til både børn og voksne.

Mål: 27x28x8

Relaterede produkter