Grums - The Facial Essential Box
Grums - The Facial Essential Box

Designet af: Grums

DKK 449,00

Produktbeskrivelse

Grums - The Facial Essential Box er den simple hudplejerutine til både mænd og kvinder, som vil gøre noget godt for sin hud, uden at bruge al tid i verden på det. Den er mild og skånsom, men yderst effektiv. Pakken er særligt god til manden, teenageren og den sensitive hud. 
Værdi 487,-  

Indeholder:

Grums - Mild Facial Cleansing Milk er en yderst skånsom, men effektiv ansigtsrens, som uden problemer fjerner dagens skidt fra huden. Hvad end det er makeup, olie, støv og partikler, så tager denne rens det hele. Samtidigt arbejder den dybderensende i porerne og mindsker talgproduktionen.
Denne rens er hyperallergivenlig og er dermed god til dig med sensitiv hud, uden at gå ned på effektiviteten.
Husk at rense din hud både morgen og aften, så hudens olier afvaskes, og efterlader huden med bedre mulighed for at ånde. 

Grums - Hydra Calm Face Cream er baseret på kaffekstrakt og indeholder både kokosolie, sheabutter og glycerin som efterlader huden super blød. Kaffeekstraktet virker beroligende for huden og indeholder en masse antioxidanter som tilfører huden glød og fugt. Cremen indeholder også hyaluronsyre og tang som begge tilfører huden lækre mineraler og aminosyrer. Samtidigt gør indholdet af blødgørende olier og squalane at huden efterlades blød og gennemfugtet. Produktet er vegansk og ideelt til allergikere, samtidig med at det er pakket i genanvendelig emballage.

Grums - Reusable Bamboo Cotton Pads indeholder 7 stk genbrugelige vatrondeller, som er lavet af 60% bambusfibre og 40% bomuld. Det giver dig de blødeste vatrondeller som passer på både din hud og på miljøet. Bambusfibre har en rigtig god sugeevne, som giver rondellen en blød og næsten svampet effekt. Bomuldet giver en let eksfolierende effekt og renser huden skånsomt. Rondellen har 3 lag og er derfor yderst holdbar, og klarer op mod 1000 vaske.
Pakken indeholder også en vaskepose, som holder dine rondeller samlet under vask, og er perfekt opbevaring, så de ikke forsvinder på badeværelset.

Relaterede produkter