Grums - The Scrub Box
Grums - The Scrub Box

Designet af: Grums

DKK 419,00

Produktbeskrivelse

Grums - The Scrub Box, er en gaveæske med 3 varianter er scrubs. Passer perfekt til den kolde årstid, og er genial til dem som ønsker silkeblød hud. Æsken indeholder både scrub til ansigt, hænder og krop. Så er modtageren blød og velplejet fra top til tå. 


Indeholder:

Grums - Raw Espresso Face Scrub + Mask er en lækker hydrerende ansigtsscrub som samtidigt også kan anvendes som maske. Dette kan den grundet de aktive ingredienser som kan efterlades på huden, og trække dybere ind. Denne skrub er ligesom de andre produkter fra Grums produceret i Danmark og fyldt med kaffe! Udover den eksfolierende kaffegrums, indeholder produktet også både E-vitaminer, sheaolie, glycerin, ricinusolie, bivoks, kakaosmør, macadamiaolie, squalane og bærvoks. Alle sammen ingredienser som skal klargøre huden til fugtgivende produkter. Denne peeling fjerner døde hudceller og øger blodcirkulationen, samt efterlader huden fugtet og velplejet. Brug peelingen 1-2 gange om ugen på et let fugtet ansigt og efterlad den evt. som maske i 15-20 minutter - skyl efter med lunkent vand. Som alle andre grums produkter er den produceret i Danmark med genanvendt kaffegrums, vegansk og god til dem med allergier da den er 100% naturlig. Den kommer i en miljøvenlig emballage.

 

Grums - Handscrub + Wash er et lækkert vaske og plejeprodukt fra århusianske Grums. Alle grums produkter er udvundet af kaffe, og denne scrub indeholder kaffegrums fra deres samarbejdspartner, La Cabra, en cafékæde i Århus. Kaffegrumsen peeler døde hudceller af hænderne og efterlader dem superbløde. Produktet er ekstra ideelt i tider hvor vi har megen håndvask og afspritning, eller til dem med udsatte hænder. Samtdigt vasker den bakterier og snavs af hænderne og er derfor et perfekt kombiprodukt. Produktet er allergivenligt og helt vegansk, hvorfor det også kan anvendes af børn eller andre med sensitiv hud. Alle grumsprodukter er pakket i miljøvenlig emballage.

 

Grums - Raw Coffee Body Scrub er en eminent bodyscrub som med sit indhold af kaffegrums fra cafeen La Cabra i Århus, giver den lækreste eksfolierende effekt, og uden problemer fjerner døde hudceller og sætter gang i blodomløbet. Scrubben er skabt på naturlige og veganske ingredienser, og er yderst effektiv. Den efterlader huden super blød og næret. Med indholdet af solsikkeolie og glycering er huden beskyttet, og efterlades blød og fugtet. Når du husker at bruge en bodyscrub, øges blodcirkulationen og på den måde vil du efterlade huden i bedre stand, med færre aldringstegn og bedre forhold til at optage fugtgivende cremer. 

 

Relaterede produkter