Hemp Nation - Bodylotion, Sea Salt & Sandalwood
Hemp Nation - Bodylotion, Sea Salt & Sandalwood

Designet af: Hemp Nation

DKK 219,00

Produktbeskrivelse

Hemp Nation - Bodylotion, Sea Salt & Sandalwood er en rig og ekstremt plejende body lotion, som nærer huden i dybden med hampefrøolie. 
E -og B5-vitamin er med til at mindske aldringstegn, og sammen med sheabutter og jojoba er de en kæmpe fugtbombe, som bindes i huden længere end du normalt oplever. 

 

Cremen er fed, med absorberes med det samme, og efterlader dig derfor ikke med den fedtede fornemmelse hvor hverken jeans eller strømpebukser kan trækkes op!
Udover at være en blød og lækker kropscreme, er Hemp Nation specialdesignet til at bevare din glød og farve i længere tid, hvad end den er kommet af solens varmende stråler, eller af selvbruner. Den virker ligeledes super fugtgivende og giver derfor også udglattende effekt, som sammen med kulør er et fuldstændig magisk resultat.

Produktet indeholder DermaDark Bronzer som naturligt fremmer kroppens melaninproduktion, og dermed giver dig en skøn glød, uden at lugte af selvbruner.

Denne variant med Sea Salt & Sandalwood indeholder 92 essentielle mineraler og nærringsstoffer. Saltet har derudover en dæmpende effekt på hævelser, og hjælper på væskebalancen i huden. Sandeltræ fremmer hudens naturlige glød, har en kølende effekt og er derfor lindrende på rødme og irritation - og så dufter den magisk! 
KÆMPE ANBEFALING!

 

Indeholder 535ml