Hemp Nation - Bodylotion, Wild Berries & Lavender
Hemp Nation - Bodylotion, Wild Berries & Lavender

Designet af: Hemp Nation

DKK 219,00

Produktbeskrivelse

Hemp Nation - Bodylotion, Wild Berries & Lavender er en rig og ekstremt plejende body lotion, som nærer huden i dybden med hampefrøolie. 
E -og B5-vitamin er med til at mindske aldringstegn, og sammen med sheabutter og jojoba er de en kæmpe fugtbombe, som bindes i huden længere end du normalt oplever. 

 

Cremen er fed, med absorberes med det samme, og efterlader dig derfor ikke med den fedtede fornemmelse hvor hverken jeans eller strømpebukser kan trækkes op!
Udover at være en blød og lækker kropscreme, er Hemp Nation specialdesignet til at bevare din glød og farve i længere tid, hvad end den er kommet af solens varmende stråler, eller af selvbruner. Den virker ligeledes super fugtgivende og giver derfor også udglattende effekt, som sammen med kulør er et fuldstændig magisk resultat.

Produktet indeholder Australian Gold 'NeverFade' teknologi som er helt kanon til at værne om tatoveringer. 

Denne variant med vilde bær, som er fyldt med antioxidanter er en kæmpe næringskilde for huden. Indholdet af lavendel virker beroligende på både hud og sanser. Jasmin giver den fineste blomsterbalance i duften, og du står derfor med en bodylotion som er sød og afrundet i duften, helt uden at virke overparfumeret.
EN KÆMPE ANBEFALING! 

 

Indeholder 535ml

Relaterede produkter