ILIA - Limitless Lash Mascara, After Midnight (Black) ILIA - Limitless Lash Mascara, After Midnight (Black), børste
ILIA - Limitless Lash Mascara, After Midnight (Black)
ILIA - Limitless Lash Mascara, After Midnight (Black), børste

Designet af: ILIA

DKK 239,00

Produktbeskrivelse

ILIA - Limitless Lash Mascara, After Midnight

En økologisk mascara, som udover at ingredienserne er sammensat med fokus på miljøet, også kan bryste sig af at være glutenfri! 

Når alt den formalia er på plads, så er det en vanvittig mascara, som er nem at opbygge, er kul sort og ikke klumper - alt det vi elsker i en rigtig god mascara. Den har en lash lift effekt, som giver det lækreste buk af vippen, som virkelig åbner øjet op. Derudover giver den masser af længde og fylde til vipperne - så man på ingen måde skal gå kompromis med enten det ene eller det andet. 

Mascaraen indeholder bivoks og carnaubavoks, som holder på formen af vippen - hele dagen! Derudover er der keratin i produktet, som plejer og styrker vipperne. Som en slags balsambehandling, mens du har mascara på - genialt!

En topgenialitet ved denne mascara er at den kan opløses med varmt vand. Ingen behov for diverse renseprodukter, bare lunkent vand fra hanen. 
Hvis det skulle få dig til at tro, at den så ikke kan holdes på vipperne en varm sommerdag, uden at smitte af, så kan du godt tro om igen. Vi har nemlig stortestet den, her i Glow Studio, og kan bekræfte at den holder til 50 min, svedig Jumping Fitness, uden at sætte sorte skygger det ene eller andet sted - WIN! 

 

ILIA er kompromisløs makeup, som agter at passe på, beskytte og nære din hud, mens du anvender det. De går ind for multi-use, altså ét produkt til flere områder, de passer på dig og på vores planet, deres produkter indeholder aktive ingredienser som arbejder med din hud, og så er de meget religiøse omkring SPF - for hvis ikke man husker SPF kan både ingredienser og hud, hurtigt tage skade.
I Glow Studio er vi meget glade for at være forhandler af de lækre ILIA produkter, hvor der hele tiden kommer flere til.

ILIA - Limitless Lash Mascara, After Midnight er 24% økologisk, 99% naturlig, 100% naturlig farve & Glutenfri.