Marc Inbane - Crème Solaire
Marc Inbane - Crème Solaire

Designet af: Marc Inbane

DKK 499,00

Produktbeskrivelse

Marc Inbane - Crème Solaire, Bronze

Leder du efter en farvet solcreme som giver masser af fugt og den vildeste glød?

STOP din søgning, den er lige her! Crème Solaire er både anti-aging, blødgørende, fugtende og giver silkeblød hud. Derudover smider den også SPF30 i hatten. 

Indholdet af planteekstrakter, hyaluronsyre og Uv-filtre, giver dig følelsen af at påføre din vanlige fugtighedscreme, og samtidigt bliver beskyttet mod solens aldrende stråler, og få den udjævnende effekt som efterlader din hud glødsfuld og smuk. Hyaluronsyren i dette produkt er en kæmpe fugtighedsbooster, og er med til at reducere den udtørring og dehydrering der sker af huden, når vi opholder os i solen. 

Marc Inbane - Crème Solaire indeholder Bronzyl som stimulerer den naturlige produktion af melanin i huden - det betyder altså at din hud helt selv arbejder på at blive brunere og få en mere jævn hudtone - uden selvbruner! Ja, nogen ville måske kalde det for magi. 

Marc Inbane - Crème Solaire er en farvet solcreme som giver en let bronze-effekt, hvilket betyder at du både kan bruge den alene, som en let solkysset finish, eller under din makeup, for en god beskyttende base.

Sådan bruger du den: 
Marc Inbane - Crème Solaire er ligeså nem at påføre som en hvilken som helst dagcreme. Påfør ansigt og hals i små cirkulære bevægelser, for at stimulere uden. Husk at genpåføre solcreme ved ophold i solen. 

Relaterede produkter