Minetan cucumber mist. Ansigtsmist med selvbruner effekt.
Minetan cucumber mist. Ansigtsmist med selvbruner effekt.

Designet af: Minetan

DKK 260,00

Produktbeskrivelse

Minetan Cucumber Mist er et så nemt selvbruner produkt at alle burde eje en. Det er en face -og bodymist som gradvist opbygger glød i ansigtet, samtidigt med at olier, agurkeekstrakt, C & E-vitaminer efterlader huden fugtet og frisk. Når du sprøjter den på huden, lægger den sig som den fineste støv, og skal hverken fordeles eller smøres yderligere ud. Med denne mist, får du et jævnt og glødfuldt udtryk, uden striber eller helligdage.

 

Denne selvbrunende face -og bodymist er velegnet til dig skandinavisk lignende hudtype, eller som ikke tidligere har erfaring med selvbruner. Er din hudtone mørkere, mere solkysset eller har du erfaring med selvbruner produkter, kan du prøve Minetan Rose Mist, som har en mørkere tone og dermed giver mere farve, end denne.

Indeholder bla. arganolie,  macadamiaolie, kokosolie, jojobaolie, hybenkerneolie, vindruekerneolie, avokadoolie, kokosvand og rosenvand, agurkeekstrakt, C & E vitamin. Påfør Cucumber Mist på ren og tør hud, efter behov, med 20cm afstand fra ansigtet.