Nordic Superfood - Collagenpulver, 300g
Nordic Superfood - Collagenpulver, 300g

Designet af: Nordic Superfood

DKK 325,00

Produktbeskrivelse

Nordic Superfood Collagen Premium+

100% marine mikrohydrolyseret kollagen fra norsk vildtfanget torsk.

Produktet er fremstillet i Norge, af fiskeskind fra vildfanget norsk torsk. Smagen er, forskellig fra andre collagenpulver-brands, helt neutral. 
Nordic Superfood - Collagenpulver er skabt af et overskudsprodukt og er derfor ikke en trudsel mod vores miljø. 

Hvorfor skal jeg tage collagenpulver?

Efter 25 års alderen falder kroppens egen produktion af kollagen, og derfor er et supplement af kollagen godt til at stimulere kroppens egne kollagenproducerende celler, og kan hjælpe med at bremse aldringstegn.

- Kollagen kan hjælpe med at opretholde sunde og mobile led.

- Kollagen kan hjælpe med at opretholde normalt og sundt bindevæv.

- Hjælper med at opretholde kroppens egen kollagendannelse i huden og hjælper med, at forbedre hudens struktur, samt modvirker rynker og hængende hud.

- Kollagenmangel kan forårsage muskelsmerter og ledproblemer. 

 

Kollagen er en af kroppens vigtigste byggesten, og det er altså ikke kun grundet de udseendsmæssige fordele, at det kan være en god idé at indtage ekstra kollagen. Det kan også have en positiv effekt på dit tarmsystem, hjælper på muskeldannelse, mindsker dannelse af arvæv, stabiliserer blodtrykket, forlænger mæthedsfornemmelse, smidige led, stærke knogler, smukt hår og negle - mange fordele ved bare en spiseskefuld kollagen om dagen. 

Sådan bruger du det: Collagen Premium + bruges i enhver væske, såsom smoothies, juice, vand, kaffe, te eller på grød, müsli, yoghurt eller til bagning.

Brug Collagen Premium + pulver dagligt, som en del af en varieret kost og en sund livsstil. Vi anbefaler et dagligt indtag på 1-2 spiseskefulde (5-10 g) den første / måned.   Derefter 1 spsk dagligt.

Mange mennesker oplever en normalisering af huden og øget fugtighed allerede efter 3-4 uger. Den anbefalede benyttelse er dog mindst 8-12 uger, for at opnår synligt og mærkbart resultat.
Du kan også bruge Collagen Premium + i længere perioder for at opretholde en normal hud.   

 

Collagenpulveret er uden tilsat sukker, tilsætningstoffer, gluten og konserveringsmidler. Kollagen er et bioaktivt, komplekst protein, der hjælper til at opretholde styrke og fleksibilitet i hele kroppen. Det er en af ​​de vigtigste strukturer i vores krop og udgør 25% –35% af alt protein i kroppen. Kollagen er en vigtig komponent i bindevæet. Led, knoglevæv og brusk indeholder op til 19 forskellige aminosyrer. Kollagen er også en vigtig del af huden, hår og negle.   Så meget som 70% af huden og 80% af kroppens bindevæv består af kollagen.

Næringsindhold / 100 g: Energi, beregnet 1593 kj / 381 kcal, Protein 99,6 g, Kulhydrater 0,2 g, Sukker 0,2 g, Fedt 0,00 g, Salt 0,00 g Opbevares tørt og ved højst 23 ° C. Bedst inden du ser bunden. Maksimal holdbarhed 24 måneder fra fremstillingsdato (korrekt opbevaring).

Indeholder 300g

Relaterede produkter