Nordic Superfood - Natural Remedy, Collagenpulver 30stk
Nordic Superfood - Natural Remedy, Collagenpulver 30stk

Designet af: Nordic Superfood

DKK 600,00

Produktbeskrivelse

Natural Remedy fra Nordic Superfood, er til dig der vil have det bedste for din krop, i den helt korrekte dosering - til at tage med, eller bare fordi det skal være ukompliceret. Poserne er nemme at have med på farten, eller på ferie i stedet for dit collagenpulver og bærpulver hjemme fra skuffen. 

De lækre 8g poser indeholder både kollagenpulver, bærpulver og alger. 

Anvendelse:

Bland posens indhold op i vand eller juice, bland den i din smoothie eller drys den ud på youghurt eller grød.

 

Collagen er en af kroppens vigtigste byggesten, og collagenbalancen opretholder en fungerende tarm, en smidig og glødsfuld hud som er gennemfugtet, funktionelle led, smukt hår og stærke negle, samt mange andre funktioner i kroppen. Kollagen en et tilskud som giver velbehag og udstråling. Manage oplever synlige og mærkbare resultater allerede efter 4 uger. Collagenpulveret fra Natural Remedy, i de små portionsposer kommer fra vilde norske torsk. Posen indeholder 5g marint kollagen. 

Bærpulveret i Natural Remedy består af vilde blåbær, solbær og aronia. Alle bærene er kilde til antioxidanter, vitaminer og fibre. Dette bærpulver er en rig kilde på c-vitamin, e-vitamin, kalium og jern. 
Vitamin E, mod oxidativt stress (celleforandringer).
Vitamin C, for at opretholde eller opbygge et godt immunforsvar. 
Kalium, for sundt nervesystem, stærke knogler samt normalt blodtryk.
Fibre, for et stærkt tarmsystem.

Bærpulveret bidrager til en mindsket træthed og udmattelse, samt øget jernoptag. 

Algerne i Natural Remedy er buletang, som er rigt på vitaminer og jod. Jod bidrager til stabil og normail funktion af skjoldbruskkirtelhormoner, normalt stofskifte, balance i nervesystemet, opretholdelse af af hudens balance, og bidrager til en normal kognitiv funktion. 

Relaterede produkter