Organic Konjac - Anti Age
Organic Konjac - Anti Age

Designet af: Organic Konjac

DKK 299,00

Produktbeskrivelse

Organic Konjac - Anti Age er pakken til dig som vil holde alderstegnende på afstand. Den er super berigen, fugtgivende og opstrammende. Med en svamp til hverdagsbrug, samt masker til et ægte fugtbad for ansigt, øjenområde og halsområde.

Pakken indeholder:

- Organic Konjac - Collagen, som er en svamp der har opstrammende og anti-age effekt på huden. Den styrker huden med collagen, som øger smidighed og spændstighed i vores hud. Den reducerer fine linjer og giver huden en mere ensartet overflade.

- Organic Konjac - Collagen maske, har den fantastiske egenskab, at den kan indkapsle fugten i huden. Dette sammen med store mængder af hyaluronsyre, så huden får en masse fugt og næring, til at arbejde og udfylde fine linjer. 

- Organic Konjac - Collagen maske til decolté og hals. Masken er designet til halsområdet. Dette er ofte et forsømt område når det kommer til hudpleje, men det er et vigtigt fokusområde, hvis man vil undgå rynker og kalkunhals. Masken virker opstrammende på fine linjer og giver huden et intensivt fugtbad.

- Organic Konjac - Collagen Øjenmasker, 2pk. Maskerne er specialdesignede til at fugte, pleje og køle øjenomgivelserne. På den måde mindskes mørke render og linjer langsøjnene. Indholdet af koffein i disse masker, virker helende og beroligende på øjenområdet. 

Ideel til alle hudtyper, over 30 år og til dig som vil have en effektiv anti-age rutine, og forkælelse til huden. 

 

Relaterede produkter