Payot - Pâte Grise, Nude SPF30
Payot - Pâte Grise, Nude SPF30

Designet af: Payot

DKK 255,00

Produktbeskrivelse

Payot - Pâte Grise, Nude SPF30 'The Amazing Blemish Treatment!'

Til dig der er rød, inflammeret eller har en ujævn hudtone - det her produkt bliver din bedste ven! 

 

Payot - Pâte Grise, Nude SPF30 er en let farvet dagcreme som både kan bruges direkte på huden, eller blandes med din normale dagcreme, alt efter hvor dækkende et look du ønsker. Uanset hvad, er den lette formula med til at give et ikke-make-uppet look, hvor din hud også kan ånde igennem. 

Cremen indeholder indkapslede pigmenter, som blendes ind i din hudtone ved påførsel. På den måde kan den farvede dagcreme bruges af alle. Cremen har beroligende og antiinfalmatoriske ingredienser og er derfor også velegnet til dem med eksem, rosacea eller acne, og hjælper til at dække de røde områder. 

Payot - Pâte Grise, Nude SPF30 indeholder bambuspudder, som både virker matterende, men samtidigt også er effektivt til at opsuge overskydende fedtstoffer på huden, dog uden at udtørre. Indholdet af Baldoekstrakt er med til at mindske overproduktionen af fedt i huden, og du vil derfor på sigt opleve at huden fedter mindre. 

Anvendelse:

Påfør Payot - Pâte Grise, Nude SPF30 ovenpå enten serum eller dagcreme, alt efter ønsket effekt.
Massér godt ind i huden, med fingre, pensel eller beauty blender, og se pigmenterne smelte ind i huden, og se din hud blive ensartet og fin.