Revitalash - Au Naturale Collection For Brows
Revitalash - Au Naturale Collection For Brows

Designet af: Revitalash

DKK 829,00
DKK 414,50

Produktbeskrivelse

Revitalash - Au Naturale Collection For Brows

Når du køber dette sæt, betaler du kun prisen for Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner, 3ml. De andre lækre produkter får du med oveni!

 

Et kombi sæt som indeholder både brynserum, plejemaske og pincet, for et nemt og naturligt at opnå smukke og velplejede bryn. De velkendte Revitalash produkter kommer i en skøn taske, af vegansk læder. 

Indeholder: 
1x Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner, 3ml.
1x 
Revitalash - Lash and Brow Mask, 5ml
1x Revitalash - Precision Tweezer

 

Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner

Den velkendte og eftertragtede brynserum som giver fyldige og velplejede bryn. Serummet er godt til dig der ønsker et fyldigere og mere defineret bryn.
Den unikke formular plejer brynene og afhjælper skader fra overplukning og hyppig brug af farveprodukter. 

Testet og godkendt af dermatologer og øjenlæger. 

 

Revitalash - Lash and Brow Mask

Masken er udviklet som en kur, ligesom vi kender det fra hårkur/hårmasker. Masken har til formål at levere et boost af næring, fugt og pleje til hårstråene i bryn og vipper. Disse slides på dagligt, når vi bruger makeup, afrenser, farver, bruger extensions eller får semi-permanente behandlinger som browlamination og lashlift. 
Opnå sundere, blødere og mere glansfulde hårstrå med Revitalash - Lash and Brow Mask. 

 

Revitalash - Precision Tweezer

Øjenbrynspincetten fra Revitalash har en skarp vinkel og den perfekte udformning til at plukke bryn til perfektion, og til at fange selv de tyndeste eller korteste hårstrå. 

 

Revitalash er et amerikansk brand med fokus på sund hårvækst.

Hermed har de lavet et formula som giver de bedste forudsætninger for hårvækst, hvad end det er det på hovedet, øjenvipper eller bryn. 

Revitalash er verdens første vippeserum og er gennemtestet i årevis. Vippeserumet og brynserummet kom til, fordi en læges kone fik brystkræft og mistede håret. Den del af vores selvtillid og selvbillede som ligger i et sundt hår, smukke vipper og fyldige bryn, er en stor del af hvem vi er, og derfor lavede de brandet Revitalash.

I dag støtter du altid forskning, uddannelse og patienter med brystkræft, når du køber et produkt fra Revitalash. Revitalash holder også store arrangementer hvor de hjælper unge kvinder med at genvinde dem selv, efter et kræft forløb. Det doneres der penge til, når du køber et Revitalash produkt. 

Produkterne er kendt for at være virksomme, men skånsomme. Du vil fx. IKKE opleve at få røde kanter på øjenlåget når du bruger Revitalash vippeserum - dette er ellers en kendt bivirkning ved brug af vippeserum fra andre mærker.

 

Når du køber et Revitalash produkt, støtter du altid forskning, fokus og uddannelse indenfor brystkræft.