Salcura har forskellige underserier, men fællestrækkene for dem alle er at de er skabt til at berolige problemhud og tilstande som opstår i huden. Fx acne, tørhed, eksem eller lignende. 

Serierne er:

Bioskin
Skabt til tør og sensitiv hud, og tilstande som psoreasis, eksem og kløe. Serien er skabt i to trin: Spray til at lindre i dybden og en creme til at nære og pleje i hudens øverste lag. Sammen er de heelende, lindrene og beroligende.

Topida
Intimspray som passer på dig. Mikroflora og pH-balancerende spray som passer på din sfære. Den er kølende, lindrene og opheelende, samt beskytter og forebygger mod intime gener. God til overgangsalder, lugtgener, svamp, kløe og svie. 

Antiac
Til dig med tendens til fedtet hud og acne. Den hjælper huden med at genvinde sin balance, og afhælper tilstande i huden som hudorme, rødme, bumser mm. Antiac indeholder naturlige ingredienser og findes både som spot-treatment og produkter til den meget svære acne. 

Bioskin Junior

Skabt til at pleje, nære, beskytte og hele børne -og babyhud. Med naturlige ingredienser er serien skabt til eksem, tørhed og sensitiv hud hos børn og babyer.