Splash - Coconut Beach Sunscreen SPF50+
Splash - Coconut Beach Sunscreen SPF50+

Designet af: Splash

DKK 279,00
DKK 139,50

Produktbeskrivelse

Coconut Beach Sunscreen Mist SPF50+

Med en tropisk duft af ristet kokos, som er mild og langt fra syntetisk pina colada, er denne solspray en favorit hos alle som vil have ledt tankerne hen mod palmestrande, og samtidigt vil være beskyttet med den højeste faktor, nemlig SPF50+.

Denne solcreme på spray er fyldt med duftnoter der minder om ferie, sol og strand, og kan bruges af hele familien. 

 

Splash er vandafvisende, og svedresistent i op til 80 minutter. Den er nærende for huden, med et indhold af plejende og beskyttende samt naturlige ingredienser. 

Den er transperant, og derfor får du ikke den hverken hvide eller blå skær, fra din solbeskyttelse. Splash, hverken fedter eller klistrer, men er i stedet matterende, og efterlader din hud, helt silkeblød og næret. Solsprayen trænger hurtigt ind og klistrer ikke på sandet eller mellem fingrene. 
Splash er skabt for at passe på både os, på naturen omkring os, og havene under os. Derfor indeholder Splash solfiltre som er koralrevsvenlige, i henhold til de seneste Hawaii-standarder. 

 

Splash er dansk og indeholder naturlige ingredienser, fra den natur vi kender og elsker. Den nærer os, og beskytter os mod solens skadelige UV-stråler. 

Splash - Coconut Beach Sunscreen SPF50+ er som alle andre Splash produkter, skabt i en 360° sprayflaske, som gør det let at påføre din solbeskyttelse, selv på ryggen og bag på benene, fordi flasken kan vendes alle veje, og stadig fordeler solcremen jævnt. 

 

Splash er vegansk, og har meget høj beskyttelse mod både UVA -og UVB-stråler.

 

Anvendelse: 
-Spray en jævn mængde på hele kroppen.
-Fordel evt. i ansigtet, ved at spraye en mængde ud i hånden og massere ind - dermed undgå øjnene.
- Gentag efter 80 min, eller efter badning, meget sved eller efter at have tørt med håndklædet.

 

Indeholder 200ml

Selve flasken er lavet i aluminium og plastik, som kan sorteres og genanvendes.