Tan-Luxe - Glow & Gloss Kit
Tan-Luxe - Glow & Gloss Kit

Designet af: Tan Luxe

DKK 440,00
DKK 150,00

Produktbeskrivelse

Tan-Luxe - Glow & Gloss Kit 
VÆRDI 440,- PRIS KUN 225.-

Få den glød du drømmer og med denne kombination af gyldne dråber. 

Glow & Gloss Kittet indeholder 10ml Tan-Luxe Super Glow som er en gradual selvbruner, samt 30ml Super Gloss som er en SPF30 med masser af bronzer effekt. 

 

Tan-Luxe Super Glow 

Super Glow kombinerer det bedste inden for self-tanning med hyaluronsyre og syv superfoods i en effektiv, multifunktionel superserum. Serummet bruges på samme vis som du ellers ville påføre serum, i din hudpleje rutine. Det hjælper til at gennemnære din hud og fugte i dybden. Samtidigt opbygger du farve og glød til huden, med de lækre og lugtfrie selvbruner dråber. 

Formularen skaber fugtbalance i din hud og giver en smuk glød. Efterlader en fugtet, næret og sund hud. Serummet indeholder en nøje afbalanceret mængde tanning-aktiver (4%), hvormed en smuk glød kan vedligeholdes på daglig basis, mens hudens kollagenniveau samtidig boostes. Dette mindsker synlige linjer og tendensen til dette.

Indholdet af Kakaobønneekstrakt fungerer som et skjold mod partikelforurening og blåt skærmlys. Sidsnævnte har aldrende bivirkning på huden, og derfor er vi glade for at holde dem ude. 

 

Tan-Luxe Super Gloss

Produktet er en serum, som booster din fugtbalance i huden, i det at den er opbygget på hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i huden, men kan være til stor fordel at booste, idet den kan holde vand op til tusinde gange sin egen vægt, og dermed holder huden spændstig og gennemfugtet.
Det giver dig glød, alt imens den indeholder den fineste bronzer effekt, som efterlader din hud glansfyldt og med et solkysset udtryk. Derudover indeholder seraen også SPF30 som beskytter dig mod solens skadelige stråler. EKSTRA genialt i vinteren hvor mange nedprioriterer at beskytte sig med solfaktor, men hvor solen stadig er yderst skadelig for huden.