Tan-Luxe - The Gradual
Tan-Luxe - The Gradual

Designet af: Tan Luxe

DKK 280,00

Produktbeskrivelse

Tan-Luxe - The Gradual, Illuminating Gradual Tan Lotion

En bodylotion, som giver gradvist farve og er nem at bygge op til en smuk glød. 
Ligesom alle produkterne fra Tan-Luxe er den uden lugt af selvbruner, og er meget nem at påføre uden at få striber. 

Tan-Luxe - The Gradual er en lækker og yderst fugtgivende creme, som bruges som din vanlige bodylotion. I løbet af 1-2 timer udvikles farve og den kan nemt bygges op, hvis du ønsker mere kulør. 

Tan-Luxe - The Gradual er en super let creme, som nemt smelter ind i huden med sin olie-creme-hybridformel, der giver dig en følelse af at cremen trækker hurtigt ind i huden og efterlader den gennemfugtet uden at fedte. Denne creme er særligt perfekt til de spæde sommerdage, hvor benene ikke har været ude i sollys den seneste sæson. Selvbrunercremen giver dig glød og let kulør, men samtidigt giver fugtindholdet dig også de bedste forhold til at modtage solens stråler og skabe din egen naturlige sommerfarve. 

Cremen dufter let floralt, og ved hjælp af odourlite-duftteknologi, slipper du for den klassiske selvbrunerlugt. 

Ønsker du mere farve kan du tilføje Tan-Luxe - Super Glow, hyaluronsyre dråber som farveudvikler og dermed giver en mere intens glød. 

Tan-Luxe Hydra Mousse giver farve til hele kroppen i løbet af få timer. Alle produkterne fra Tan-Luxe er fugtgivende, og fyldt med glød. Ligeledes er de lugtfrie og geniale til skandinavisk hudtone. Så er det bare op til dig, om du er til lotion, mousse, spray eller dråber.

 

Indeholder 250ml

Relaterede produkter