Voesh - Pedi In A Box, Raspberry Sorbet O2 Fizz
Voesh - Pedi In A Box, Raspberry Sorbet O2 Fizz

Designet af: Voesh

DKK 65,00

Produktbeskrivelse

Med Voesh 'Pedi in a box', fåes en skøn pedicure-behandling hjemme hos sig selv!

5-trins opbygningen giver en alt-i-én løsning, til pæne og bløde fødder. Den er nem at gå til, for alle steps til flotte fødder er i én og samme æske. De fire steps er inddelt i små nummerede poser, så det er ikke til at tage fejl. Det eneste du skal gøre er at finde baljen med vand frem, vælge din duftvariant, og forkæle dig selv med det lækreste fodbad. Resultatet er sommerfine fusser, friske og klar til enhver sandal.

Pedi In A Box, Raspberry Sorbet O2 Fizz, dufter af lækker frisk og sødlig hindbær, og giver smil og godt humør. Det boblende oxygenpulver, hjælper til afgiftning af fødderne og øget blodcirkulation. Blødgør, fjerner døde hudceller, fugtgiver og plejer fødderne. Ren velvære for sanser og fødder. 

Sættet består af følgende: 

- Fodbadesalt

- Oxygen fodmaske, med boblende effekt

- Sugar scrub

- Creme maske

- Fodcreme

De 5 poser er nummererede, og dermed lige til at gå til.

 

Pedi In A Box findes i mange varianter, som er både farvestrålende og velduftende. Derudover har de også forskellige virkninger. Blandt andet kan man vælge variant ud fra den aromatiske virkning, som kan have effekt af aromaterapi. Find den variant som passer til dig og dit humør. 

TIP:
'Pedi in a box' er en oplagt selvforkælelse eller værtindegave. Vi anbefaler altid at have et par stykker på lager, fordi de skønne fodbade altid er rare at kunne tage frem på en gråvejrsdag, eller til at snuppe med som gave til en spontan middag. I Glow Studio er vi altid fortalere for at give andre en gave, som apellerer til at gøre noget godt for sig selv. 

 

Relaterede produkter