Youngblood - Hydra Luxe Water Crème
Youngblood - Hydra Luxe Water Crème

Designet af: Youngblood

DKK 550,00

Produktbeskrivelse

Youngblood - Hydra Luxe Water Crème

 

En ansigtscreme som føles super let på huden, men uden at gå på kompromis med hverken mængden af fugt tilførsel eller nærende ingredienser. Cremen kan bruge både nat og dag, og er beriget med hyaluronsyre som tilfører og holder på fugten i huden. Ingredienser som lakridsrod, allantoin og morgenfru ekstrakt (calendula) beroliger huden, og hjælper dermed til at reducere rødme og ujævn hudtone. Cremen fedter på ingen måde, trænger hurtigt ind, giver en strålende glød og er super behagelig.

Når vi så har snakket om hvor skøn og virksom ansigtscremen er, så fortjener emballagen også et lille kommentar, i dette tilfælde. Cremen kommer nemlig i en krukke med et smart pumpe system som presser cremen op gennem et lille hul i midten. På den måde er dosering lettere, men samtidigt undgår du også eventuelle bakterier fra luft og fingre, kommer ned i din creme og forringer kvaliteten - SMART! 

I det hele taget er vi super begejstrede for denne creme, den fugtgivende egenskaber, nemheden, den lækre følelse af en creme som trænger ind og ikke virker fedtet på huden, men i stedet super let og nærende! 

Anvendelse:

- Påfør på 1-2 pump, på afrenset hud.
- Brug morgen og aften. 

 

TIP: brug overskydende øjencreme, på læberne. Huden her har de samme behov som øjenomårdet.

Youngblood - Hydra Luxe Water Crème er:
- Glutenfri
- Ikke testet på dyr
- Vegansk
- Uden talkum
- Uden parabener
- Uden mineralske olier

Indeholder 50ml.

Relaterede produkter