​GLOW STUDIO

Brow lamination der tæmmer de ustyrlige bryn

Få flotte og fyldige bryn

Kunne du tænke dig at få flotte og fyldige bryn, uden at du behøver at bruge timevis foran spejlet hver morgen for at tæmme de vilde hår og farve brynene? Så kan brow lamination være den helt rette løsning for dig.

I vores skønhedssalon, Glow Studio, kan du få en skøn behandling af en uddannet kosmetolog, der er ekspert inden for sit felt. Vores salon ligger i Aalborg, og vi har derfor mange kunder fra lokalområdet samt både Nørresundby, Svenstrup og omegn, men alle er mere end velkomne hos os. Vi tager glædeligt imod dig, uanset om du har brug for at amme, mens du er her, eller om du kommer med gylp på tøjet og uglet hår, fordi dit barn har krævet alt din tid. Nu er det tid til, at du kan blive forkælet!

Hvad er brow lamination?

Brow lamination er en behandling, der tæmmer de vilde brynhår og gør dem mere medgørlige. Efter behandlingen vil du nemt selv kunne sætte dem med en lille børste. Det gælder, uanset hvilket look du går efter, for eksempel et busket og fyldigt look, som er meget populært, eller om du har en lille hvirvel i brynet, der er svær at tæmme.

Vores priser og booking

Vi tilbyder brow lamination inklusive farvning af bryn til en pris på kun 465 kr.
Mange vælger også at kombinere et brow lamination med et lash lift, hvor man opnår smukke buede vipper, så man også kan spare tid på denne del af makeuprutinen hver morgen. Denne behandling tilbyder vi l til en pris på 420 kr., og ønsker du farvning af vipperne i samme omgang, koster det i alt 520 kr. for den samlede behandling.

Hvis du ønsker at booke en tid til brow lamination med eller uden lash lift, så kan du enten kontakte os, kigge forbi vores salon eller booke din tid online, når det passer dig.

Vi samler på tilfredse kunder

Læs hvad vores kunder siger om Glow Studio

"Meget tilfreds kunde"

1000 tak for hammer god behandling og service igår.​

Jeg skal da lige love for at selve stedet, indretningen var en fryd for øjet, og selve betjeningen var super.

På gensyn fra en meget tilfreds kunde 

"Kan varmt anbefales"

Carina er simpelthen det skønneste og varmeste menneske man kan møde Man føler sig rigtig hurtig tryg i hendes nærvær. Også har hun bare styr på hvad hun laver

Se flere anmeldelser på Facebook​

Har du spørgsmål?

Glow Studio sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Glow Studio – CVR: 34011273